Gyakran ismétlődő kérdések


Hogyan adhatok fel apróhirdetést?

Az Ehirdetes oldalon akár regisztráció nélkül is feladhatja apróhirdetését az oldal jobb felső sarkán található hirdetés feladás gombra kattintva hirdetes feladas. A megnyiló oldalon töltse ki az ürlap mezőit, válasszon kategoriát, alkategoriát hirdetésének megfelelően, írjon rövid és tartalmas címet, a részletes leírásnál ne fukarkodjon a szavakkal. Tegye feltűnőbbé hirdetesét képek hozzáadásával, tallózza be a számítógépéről, telefonjáról, táblagépéről a kívánt képet (képeket maximum 6 darab) és nyomja meg a hirdetés feladás gombot.

Hogyan tudok regisztrálni?

Ha még nincs fiokja az Ehirdetes portálon, akkor ezt megteheti pár kattintással. Első lépésként kattintson egyet az oldal bal felső sarkán található menü ikonra, menu ikon majd a lenyiló menüben a regisztráció menüpontra.

regisztracio menu ikon
A megjelenő regisztrációs oldalon töltse ki az ürlapot (vezetéknév, keresztnév, megye, helység, e-mail cím, telefonszám) és nyomja meg a regisztració gombot. Az e-mail címet figyelmesen töltse ki, elérhető címet adjon meg, mert ide küldjük a bejelentkezéshez szükséges jelszavát és az érdeklödők leveleit (ha bejelölte ezt az opciót).

Hogyan tudok beljelentkezni a fiokomba?

Beljelentkezéshez kattintson a menü ikonra menu ikon majd a megjelenő lenyilő menüben kattintson a belépés menűpontra.
belep menu ikon
Ezzel megnyilik a beléptető oldal, ahol ki kell tölteni az ürlapot a regisztrációnál vagy hirdetés feladásánál hasznát e-mail címmel és a kapott jelszóvat, majd kattintsunk a bejelentkezés bombra.

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Nyissa meg a menüből a jelszóemlékeztető menüpontot, majd a megjelenő űrlapba irja be a regisztrációnál, vagy hirdetés feladásánál használt e-mail cimet és nyomja meg az elkűld gombot. Ha a megadott elektronikus levél cime szerepel a rendszerünkben automatikusan elkűldjük az új jelszavát.

Hogyan tudom módosítani a hirdetésem?


Ahoz, hogy módosítani tudja hirdetését be kell jelentkeznie. Ha ezt megtette akkor kattintson a menű ikonra menu ikon majd az itt lenyiló menüben válassza a hirdetéseim almenűpontot. A megnyiló oldalon láthatja az összes aktiv hirdetését, amiből kiválaszthatja a módósitani kivánt hirdetést. A szerkesztés gombra kattintva megnyilik szerkeszthető állapotban a hirdetése, amit kedve szerint módósithat, képeket adhat hozza és távolithat le.Hogyan töröljem a hirdetésem?

Ahoz, hogy törölni tudja hirdetését be kell jelentkeznie. Ha ezt megtette akkor kattintson a menü ikonra menu ikon majd az itt lenyiló menüben kattintsunk a hirdeteseim menüpontra. A megnyiló oldalon láthatja az összes hirdetését. Itt a törlés gombra kattintva véglegesen letörölheti azt.Módosíthatom a szemelyes adataim, telefonszamom?

IGEN A személyes adatokat csak bejelentkezett felhasználók módosíthatják. Válassza a főmenűből a profil módosítása almenűpontot és tetszés szerint változtassa a kivánt adatoka.Hogyan emelhetem ki hirdetest?

Menjen a hirdetéseim oldalra, nyissa meg szerkesztésre a kiemelni kivánt hirdetést, pipálja be a "kiemelem a hirdetésem 24 órára" vagy ossza meg a Facebook közösségi oldalán vagy a G+ -on hirdetését küldje el a linket ahol megtalálható a megosztás és mi kiemeljük a hirdetését 7 napra.

Hogyan kereshetek az oldalon?Mire jó a hirdetés kiemelése?

Mindig elsöként jelenik meg a hirdetése egy kiemelt felirattal. A hirdetés jobban felkelti a hirdetők figyelmét, több megjelenés, több potenciális vásárló, gyorsabb eladás.Hogyan érhet el minket?

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van lépjen kapcsolatba velünk itt.Pár tipp amivel hatékonyabbá teheti apróhirdetését.

- Egyedi, jól megválasztott, figyelemfelkeltő hirdetés cím, ez jelenik meg a listázási oldalakon. Fontos hogy, szembetűnő legyen, amivel felkelti az érdeklödök figyelmét.
- Ne legyünk szűkszavúak a hirdetés leírásával, írjuk le pontosan, informaciókban gazdagon a hirdetésünk tárgyát.
- Tegyük színesebbé a hirdetésünket minél több fénykép feltöltésével.
- Válasszuk ki a hirdetésünknek a legmegfelelőbb kategoriát, alkategoriát.
- Emeljük ki hirdetésünket, az adott kategoriában vagy a keresési találatok listáján az oldal tetején fog megjelenni. A kiemelt hirdetéseknél, az elsőként feltöltött képen egy sárga alapon barna betükkel írt kiemelt cimke, jelenik meg.
- Feltöltött hirdetést ossza meg a facebookon, a G+ vagy más közösségi oldalon, így mégnagyobb lesz a potenciális vásárlóink száma.


A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesekKérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Nem vállalunk felelőséget a hirdetés tartalmáért.
Kérjük, a használat során:
- ne sértse meg más személyiségi jogait;
- ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
- ne tegyen becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
- ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat;
- semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét;
- a nem megfelelő hirdetés tartalmát bármikor javithatjuk, törölhetjük;
- burkolt reklámok is törlödnek (más oldal logojával ellátott kép);
- dupla vagy ismétlödő hirdeteseket töröljük;
- regisztrációval a Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat nyilvántartásba vegyük;

Weboldalunk cookie-k segítségével fokozza a felhasználói élményt! Bővebb információ! » Rendben
© 2024 Minden jog fenntartva