Alternativ masszázs

Hirdetés leírás

Üdvözöllek az érzékek új birodalmában, ahol a tested és lelked harmonikus egységben találkoznak. Az általam kínált alternatív masszázs olyan élményt nyújt, amely eltér a hagyományos masszázsoktól, és egyedi módon ötvözi a testi és lelki relaxációt.

Miben különbözik az én masszázsom a hagyományostól?

Érintés Művészete: A hagyományos masszázsok gyakran a mélyebb izmokra és feszültségekre fókuszálnak. Az én masszázsom azonban az érintés művészetére épül. Gyengéd és érzéki simogatásokkal érintem meg a tested minden részét, hogy felszabadítsam a blokkokat és megébresszem a belső harmóniát.

Teljes Testi Érzékenység: Az alternatív masszázsom teljes testi érzékenységet hoz létre. Nem csak az izmokra koncentrálunk, hanem az egész testedre, a fejedtől a lábujjaidig. Ezáltal egy olyan érzésben lesz részed, mintha testi burkaid finoman összefonódnának az érintéseimmel.

Meztelenség Mint Szimbólum: A hagyományos masszázsok gyakran textíliákkal fedik be a testet. Az alternatív masszázsom során azonban a meztelenség egyfajta szimbólummá válik. Ez nem csak arról szól, hogy nincs fizikai akadály a tested és az érintéseim között, hanem arról is, hogy megmutasd a sebezhetőséged és elfogadd magad olyannak, amilyen vagy.

Érzéki Élmény: Az alternatív masszázsom egy olyan érzéki utazás, amely a testi megújulás mellett a belső érzékek felfedezését is magában foglalja. Az érintéseim nem csak az izmokat lazítják el, hanem a lelkedet is simogatják. Az érzékek ébredése új életenergiát hozhat az életedbe.

Egyedi Kapcsolat: Minden ügyfelem számára egyedülálló élményt teremtek. Beszélgetünk az igényeidről és kívánságaidról, hogy testre szabott érintéseimet oly módon alakítsam, hogy a lehető legteljesebb harmóniát és megelégedettséget érezd.

Az alternatív masszázsom nem csak testi relaxációt nyújt, hanem egy olyan utazásra hív, amelyben az érzékek és a lélek kibontakozása kerül a középpontba. Fedezd fel a test és az érintések mélyebb kapcsolatát nálam, ahol a szokásostól eltérően a tested és lelked közötti kötelék kerül megteremtésre.Feltöltve 2023-09-29, hirdetés azonosító 99047, megtekinve 68 alkalommal.

130 ron ~ 27 €

~ 10.000 forint ~ 28 $

E-mail küldés az eladónakE-mail küldés

Dante Sparda

Hirdető Dante Sparda

Állapot Új

Megosztás

Kedvencekhez adom Facebook megosztás  Twitter megosztás   Elküldöm a barátomnak  Oldal nyomtatása 

Címkék alternativ, masszázs, alternativ masszázs

FIGYELEM!

Az ehirdetes.ro nem vállal felelőséget az apróhirdetések tartalmáért. Soha ne utaljon előre pénzt, ne adjon ki pénzügyi információt, még akkor sem, ha az eladó ezt kéri!

kiemelt hirdetés EU akkreditált cég eladó 1 M euró árelőnnyel
EU akkreditált cég eladó 1 M euró árelőnnyel

Szolgáltatás - Egyéb szolgáltatás

Erdély - Nagyvárad

3675001 ron

Kedvencekhez ad

CUKRÁSZOK FAGYLALTOSOK FIGYELEM CARPIGIANI SZERVÍZ
CUKRÁSZOK FAGYLALTOSOK FIGYELEM CARPIGIANI SZERVÍZ

Szolgáltatás - Építkezés, javítás, szerelés

Magyarország - Balassagyarmat

1 ron

Kedvencekhez ad

Segítek megszeretni a KÉMIÁT
Segítek megszeretni a KÉMIÁT

Szolgáltatás - Oktatás

Kovászna - Sepsiszentgyörgy

45 ron

Kedvencekhez ad

Felkészítő képességi vizsgara
Felkészítő képességi vizsgara

Szolgáltatás - Oktatás

Maros - Marosvásárhely

80 ron

Kedvencekhez ad

Hordozható Cserépkályha Fehér és Beige színben
Hordozható Cserépkályha Fehér és Beige színben

Szolgáltatás -

Hargita - Székelyudvarhely

4800 ron

Kedvencekhez ad

Üzenet az eladónak

Üzenet:
biztonsági kód
 
Weboldalunk cookie-k segítségével fokozza a felhasználói élményt! Bővebb információ! » Rendben
© 2023 Minden jog fenntartva