Telemarketinges értékesítési csoportvezető

Hirdetés leírás

TELEMARKETINGES ÉRTÉKESÍTÉSI CSOPORTVEZETŐT KERESÜNK SZATMÁRNÉMETI IRODÁNKBA!

Komolyan érdekel az értékesítés? Van is tapasztalatod ezen a téren, sőt, akár vezetői pozícióra is érettnek érzed Magad?

Kiváló kommunikációs képességekkel, értékesítői tapasztalattal rendelkező Irodavezetőt keresünk telefonos értékesítő csapat vezényléséhez, tovább-építéséhez, szatmárnémeti irodánkba. Ha irodai körülmények között, profi, egyszersmind családias hangulatban akarsz értelmes, hasznos munkával tisztes, versenyképes fizetést megkeresni, olvasd el figyelmesen az alábbi sorokat!
Cégünk, a NaturComfort Kft. több, mint 12 éve segíti, ápolja Vásárlóit saját fejlesztésű gyógynövényes készítményeivel. Termékeink a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával kerülnek forgalomba. Leghíresebb termékeink közt Érték és Minőség Nagydíjas készítmények is szerepelnek. Ízületápolással, immunvédelemmel, szépségápolással foglalkozunk. Három országban vagyunk jelen: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában működtetünk irodákat. A forgalmi adatok, és Vásárlóink visszajelzései alapján is bátran állíthatjuk, hogy a legjobbak közé tartozunk. Vásárlóink száma mára már közelít a 200 000-hez.
Kedves Leendő Irodavezetőnk! A NaturComfort Kft. szatmárnémeti irodájába keressük azt új Munkatársunkat, akik csatlakozni kíván a cég nagy családjához. Olyan Vezetőt keresünk, aki képes „régi motorosok” munkáját is segíteni, valamint új értékesítőket interjúztatni, betanítani, motiválni, magyarán csapatot építeni. Ehhez természetesen minden segítséget megadunk (képzés, továbbképzés, toborzás, lista, kontroll).
Hosszú távban gondolkodó, pozitív gondolkodású embert keresünk. Fontosak az alábbi tulajdonságok: őszinteség, elkötelezettség, céltudatosság, fogékonyság az új ismeretekre, vágy a tanulásra, fejlődésre, munkához való becsületes hozzáállás, lojalitás.
Hogy mit adunk ezért cserébe? Valódi, érték alapú, korrekt stílusú értékesítésben végzett irodavezetői munkát, díjnyertes termékekkel, tapasztalt, odafigyelő felsővezetőkkel, és nem utolsósorban szatmárnémeti irodánk csapatának energiáit, tele csupaszív Értékesítő kollégával.
Irodavezetőként feladataid lesznek: értékesítés (a kezdeti kb. 2-3 hónapban), új munkatársak felvétele, betanítása, új és régi munkatársak képzése-továbbképzése, motiválása, a munkájuk kontrollja.
Ha jó kommunikációs képességű, szorgalmas, empatikus vagy, hajlandó vagy tanulni, és az elvárások szerint keményen és kitartóan hajtani, dolgozni, akkor jó esélyed van arra, hogy stabil, hosszú távú, előrelépési lehetőségeket megában rejtő munkahelyet találj nálunk! Legrégebbi irodavezetőink már a kezdetektől velünk vannak, megtalálták a számításukat, és már van, aki innen ment nyugdíjba is.
Feltétel: folyékony magyar és román nyelvtudás, értékesítői tapasztalat, kiváló kommunikációs képesség, pedagógiai, illetve vezetői képességek. Szeress másokon segíteni- mi őszintén törődünk Munkatársainkkal, Ügyfeleinkkel!
Előny: telemarketinges értékesítési tapasztalat, vezetői tapasztalat, egészségügyi tapasztalat.
Csatlakozz egy stabilan sikeres, valódi, hiteles értékeket képviselő Csapathoz a NaturComfort Kft-nél, amely díjnyertes, kiváló minőségű termékekkel szolgálja ki Vásárlóit 2011 óta!
Jelentkezésed fényképes önéletrajzzal, bérigény megjelölésével várjuk a naturcomfortkft@gmail.com email-címre. Jelentkezz most!



Feltöltve 2024-04-27, hirdetés azonosító 99196, megtekinve 189 alkalommal.

3.500 ron ~ 715 €

~ 269.231 forint ~ 745 $

E-mail küldés az eladónakE-mail küldés

Naturcomfort

Hirdető Naturcomfort

Állapot Új

Megosztás

Kedvencekhez adom Facebook megosztás  Twitter megosztás   Elküldöm a barátomnak  Oldal nyomtatása 

Címkék telemarketinges, értékesítési, csoportvezető, telemarketinges értékesítési csoportvezető

FIGYELEM!

Az ehirdetes.ro nem vállal felelőséget az apróhirdetések tartalmáért. Soha ne utaljon előre pénzt, ne adjon ki pénzügyi információt, még akkor sem, ha az eladó ezt kéri!

221 Szobalány Konyhalány állás vendégházban Saarvidék
221 Szobalány Konyhalány állás vendégházban Saarvidék

Állás - Állást kínál

Németország - Grassau

12741 ron

Kedvencekhez ad

Pincér német munka felszolgáló Kempten
Pincér német munka felszolgáló Kempten

Állás - Állást kínál

Németország - Grassau

11760 ron

Kedvencekhez ad

441Hidegburkoló csempéző német építőipari állás Ingolstadt
441Hidegburkoló csempéző német építőipari állás Ingolstadt

Állás - Állást kínál

Németország - Grassau

19600 ron

Kedvencekhez ad

Autófényező német állás München
Autófényező német állás München

Állás - Állást kínál

Németország - Grassau

19600 ron

Kedvencekhez ad

84 Konyhai kisegítő német munka éves állás Rosenheim
84 Konyhai kisegítő német munka éves állás Rosenheim

Állás - Állást kínál

Németország - Grassau

13686 ron

Kedvencekhez ad

Üzenet az eladónak

Üzenet:
biztonsági kód
 
Weboldalunk cookie-k segítségével fokozza a felhasználói élményt! Bővebb információ! » Rendben
© 2024 Minden jog fenntartva