CHONDROSAMIN MEGRENDELHETŐ

Hirdetés leírás

A kifejezetten porckopásra kidolgozott, Németországban készült természetes gyógykészítmény, a CHONDROSAMIN megrendelhető. Használata során új porcréteg alakul ki, mellékhatások nélkül.
Gondolatok a Chondrosamin-ról :
A Chondrosamin kúrát speciálisan a porcok és az ízületek megóvására fejlesztették ki. A készítményben található NCO-peptidek segíthetnek megállítani a még meglévő porcok leépülését, valamint erősíthetik azokat. Különösen az artróziszban szenvedők részére fontos ez a kezelés, mivel a porcsejtek egy része már nem aktív. Így a megmaradt, ép porcsejteknek át kell venniük a teljes munkát és ezáltal ennek megfelelően jobban megterhelődnek. A kúrával megakadályozhatja a porcok leépülését, regenerálhatja a porcsejteket, valamint javíthatja az általános közérzetét.
Porcfelépítés
Az artróziszban szenvedők tudják: ha elkopnak a porcok, jönnek a fájdalmak. Vagy működik ez máshogyan is?
A Chondrosamin különös hangsúlyt fektet az ízületi porcok felépítésére és táplálására. Ami hosszú ideig lehetetlennek és gyógyíthatatlannak tűnt, ma már nem lehetetlen. Ma már köztudott a porcok felépítésének működése és ha ezt ismerjük, azt támogatni is tudjuk.
Az NCO-peptidek sikerei
Célzott táplálékfelvétel által a porcsejtek természetes regenerációs folyamata javítható. Az ún. NCO-peptidek célzottan a porcok anyagcseréjére hatnak.Közülük döntő szerepű a kondroitin és a glukozamin. Ezeket a hatóanyagokat enzimatikus hidrolízis által kollagénből nyerhetjük.
(hidrolízis: egy kémiai kötés szétválasztása egy vízzel történő reakció által)
A kondroitin és a glukozamin különlegessége az aminosavak összetétele, amelyek megyegyeznek a porc szerkezetében található kollagénnel.
Ezért a kondroitin és a glukozamin az ideális forrás az ízületi porcok regenerálásához és felépítéséhez. A kor előrehaladtával a szervezet elveszíti azt a képességét, amely által a táplálékból fel tudja venni a kondroitin- illetve glukozamin-szulfátot. Ehhez még az is hozzáadódik, hogy a mai modern étrendkiegészítők nem tartalmaznak kondroitin-szulfátot.
Egy tanulmány, amelyet az ortopéd orvos dr. Ludwig Weh a berlini ortopédkonferencián mutatott be, bizonyítja, hogy egy három hónapos kondroitin és glukozamin terápia javítja az ízületek terhelhetőségét.
A kondroitin és a glukozamin rendszeres szedése támogatja az ízületeket, csontokat és a porcokat és növeli a test aktivítását. A kondroitinben és a glukozaminban lévő anyag egy rendkívül fontos alapanyag a mozgás mechanizmusához, valamint a porcokban lévő összetevők hatóanyagainak előállításához.
A glukozamin-szulfát azon biokémiai anyagokhoz tartozik, amelyek minden csúszó felület létrehozásához, azaz az ízületekben lévő porcok, de az ízületi nedv előállításához is szükséges.
Ezek és más hatóanyagok találhatóak meg koncentrált formában a Chondrosamin kúrában NCO-peptidekkel. Az ízületek karbantartását a napi fogyasztás által garantálja.
Különböző klinikai kutatások Amerikában és Európában egyaránt bebizonyították már a 90-es években, hogy a glukozamin-szulfát nem csak fájdalom- és duzzanatcsökkentő tulajdonsággal bír, hanem a már károsodott porc- és ínszöveteket is újra elő tudja állítani.
Bővebb információ a megadott telefon számon illetve e-mailben lehetséges.



Feltöltve 2018-06-23, hirdetés azonosító 1605, megtekinve 1193 alkalommal.

325 ron ~ 67 €

~ 25.000 forint ~ 70 $

E-mail küldés az eladónakE-mail küldés

Dobricza Mihály

Hirdető Dobricza Mihály

Állapot Új

Megosztás

Kedvencekhez adom Facebook megosztás  Twitter megosztás   Elküldöm a barátomnak  Oldal nyomtatása 

Címkék chondrosamin, megrendelhető, chondrosamin megrendelhető

FIGYELEM!

Az ehirdetes.ro nem vállal felelőséget az apróhirdetések tartalmáért. Soha ne utaljon előre pénzt, ne adjon ki pénzügyi információt, még akkor sem, ha az eladó ezt kéri!

Bélyeg gyűjtemény
Bélyeg gyűjtemény

Egyéb - Bazár

Hargita - Csíkszereda

2500 ron

Kedvencekhez ad

WESTFALIA 1800 LITERES FOLYADÉK HŰTŐ TARTÁLY ELADÓ
WESTFALIA 1800 LITERES FOLYADÉK HŰTŐ TARTÁLY ELADÓ

Egyéb - Bazár

Magyarország - Balassagyarmat

1 ron

Kedvencekhez ad

Ács tetőfedő bádogos munkát vállalok régi tető javítás és felújítás cs
Ács tetőfedő bádogos munkát vállalok régi tető javítás és felújítás cs

Egyéb - Élelmiszer

Magyarország - Bárhol

2125 ron

Kedvencekhez ad

Ács tetőfedő bádogos munkák vállalok régi tető felújítás cserépforgatá
Ács tetőfedő bádogos munkák vállalok régi tető felújítás cserépforgatá

Egyéb - Élelmiszer

Magyarország - Bárhol

35 ron

Kedvencekhez ad

Olaj festmény gipsz ramaval
Olaj festmény gipsz ramaval

Egyéb - Bazár

Hargita - Csíkszereda

500 ron

Kedvencekhez ad

Üzenet az eladónak

Üzenet:
biztonsági kód
 
Weboldalunk cookie-k segítségével fokozza a felhasználói élményt! Bővebb információ! » Rendben
© 2024 Minden jog fenntartva